ciflunit

Ciflunit

Ciflunit se indică  pentru  protejarea bovinelor de muște, tabanide, tăuni, țînțari și alte insecte zburătoare și  combaterea lor în perioada pășunatului.

Descriere produs

Specie Bovine.
Compoziţie Conține în calitate de substanță activă în 1 ml: ciflutrin-10 mg  și adjuvanți. Se prezintă ca o soluție uleioasă transparentă de culoare galbenă.
Indicaţii Ciflunit se indică  pentru  protejarea bovinelor de muște, tabanide, tăuni, țînțari și alte insecte zburătoare și  combaterea lor în perioada pășunatului .
Doze şi mod de administrare Prelucrarea animalului constă în aplicarea preparatului CiflunitR de către medicul veterinar, felcer sau persoană instruită pe pielea de pe spatele animalului, de-a lungul coloanei vertebrale, în doză de 10 ml. Aplicarea în perioada pășunatului, 1 dată la 4-6 săptămîni ( în dependență de numărul de insecte).
Durata acțiunii este nu mai puțin de 28 zile de la ultima aplicare.
Contraindicaţii Sensibilitate individuală sporită la componentele preparatului. A nu se aplica pe pielea intactă, murdară sau umedă. Se interzice aplicarea, animalelor cu greutatea mai mică de 300 kg. A nu se folosi concomitent cu alte insectoacaricide.
 Precauţii Acest medicament de uz veterinar a fost prescris numai pentru animalele D-ră. Nu trebuie să-l dați altor persoane, care îl pot folosi greșit.
În timpul prelucrărilor se recomandă respectarea intervalelor recomandate. În cazul omiterii prelucrării periodice, ea se reea în aceeși doză conform aceeași scheme.Nu se recomandă majorarea dozei pentru compensarea celei omise.
În caz de supradozare animalul poate manifesta apatie și inapetență.
Prezentare Flacon din polimer a câte 10, 20, 50, 100 și 250 ml; 500 ml și 1 L în butelii din polimer cu capac filetat securizat. Flacoanele de 100 ml și buteliile de 500 ml sunt ambalate în cutii individule din carton care  conțin dozator și mănuși.
Condiţii de depozitare A se păstra într-un loc uscat, întunecos, la o temperatură de la + 8 ° C la + 20 ° C.
 Valabilitate 3 ani. După deschiderea flaconului este nu mai mult de 60 de zile.
Ciflunit

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON