prod1016

Bujiuri intrauterine cu ihtiol

For the treatment and prevention of inflammatory processes of the uterus in cows, sheep and goats after delivery of obstetric aid, caesarean section, operative separation of the afterbirth, with postpartum endometritis.

Descriere produs

Specie Bovine, ovine, caprine.
Compoziţie Clorhidrat de tetraciclină – 35 mg / ml, excipienți – până la 1 ml
Indicaţii For the treatment and prevention of inflammatory processes of the uterus in cows, sheep and goats after delivery of obstetric aid, caesarean section, operative separation of the afterbirth, with postpartum endometritis.
Doze şi mod de administrare

Medicamentul este introdus în cavitatea uterină:
– cu scop medical: vaci – 3-5 betisoare, oi si capre – 1-2 bastoane la fiecare 24 de ore inainte de recuperarea clinica (dar nu mai mult de 5 ori);
– pentru scopuri profilactice (după livrarea ajutorului obstetric sau separarea operativă a nașterii după naștere): vaci – 3-5 bețișoare, ovine și caprine – 1-2 bastoane o dată.

Contraindicaţii Creșterea sensibilității individuale a animalului la ihtiol.
Precauţii Utilizarea laptelui în scopuri alimentare este permisă la 2 zile de la ultima administrare a medicamentului. Utilizarea cărnii în scopuri alimentare este permisă la 2 zile de la ultima administrare a medicamentului.
Prezentare Ambalarea a 5 tije de 10 grame
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Bujiuri intrauterine cu ihtiol

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON