prod1016

Bujiuri intrauterine cu ihtiol

Pentru tratamentul și prevenirea proceselor inflamatorii ale uterului la vaci, ovine și caprine după livrarea ajutorului obstetric, secție cezariană, separarea operativă a nașterii, cu endometrită postpartum.

Descriere produs

Specie Bovine, ovine, caprine.
Compoziţie Clorhidrat de tetraciclină – 35 mg / ml, excipienți – până la 1 ml
Indicaţii Pentru tratamentul și prevenirea proceselor inflamatorii ale uterului la vaci, ovine și caprine după livrarea ajutorului obstetric, secție cezariană, separarea operativă a nașterii, cu endometrită postpartum.
Doze şi mod de administrare

Medicamentul este introdus în cavitatea uterină:
– cu scop medical: vaci – 3-5 betisoare, oi si capre – 1-2 bastoane la fiecare 24 de ore inainte de recuperarea clinica (dar nu mai mult de 5 ori);
– pentru scopuri profilactice (după livrarea ajutorului obstetric sau separarea operativă a nașterii după naștere): vaci – 3-5 bețișoare, ovine și caprine – 1-2 bastoane o dată.

Contraindicaţii Creșterea sensibilității individuale a animalului la ihtiol.
Precauţii Utilizarea laptelui în scopuri alimentare este permisă la 2 zile de la ultima administrare a medicamentului. Utilizarea cărnii în scopuri alimentare este permisă la 2 zile de la ultima administrare a medicamentului.
Prezentare Ambalarea a 5 tije de 10 grame
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Bujiuri intrauterine cu ihtiol

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON