1.1_p.23_brovermektin-granu

Brovermectină granulat

Este indicat pentru deparazitarea terapeutică a porcilor, iepurilor, pisicilor și păsărilor de curte.

Descriere produs

Specie Porcine, păsări, iepuri.
Compoziţie Microgranule cu diametrul de 2-4 mcr, galben deschis, inodor, plăcut ușor dulce.
1 ml conține:
Ivermectină -3,5 mg.
Indicaţii Este indicat pentru deparazitarea terapeutică a porcilor, iepurilor, pisicilor și păsărilor de curte afectate de:

Porcine – forme mature și larve ale nematodelor din familii: Ascaridae, Metastrongylidae, Oligacanthohynchidae, Ollulanidae, Strongyloididae, Trichonematidae, Trichuridae, bacilul unor specii cum ar fi Demodexphylloides, Sarcoptes parvula, S. Suis și enthomoză (păduchi) – Haematopinus suis;

Iepurii – nematozi ai familiilor Oxyuridae, Strongyloidae, Trichoslrongylidae; Acariasis (căpușe) de Psoroptes cuniculi, Cheyletiella parasitovorax, Listophorus gibbus și purice de Spilopsyllus cuniculi – care sunt vectorii principali ai mixomatozelor;

Carnivore (cîini, pisici) – nematozi ai familiilor Anisacidae, Ancylostomidae, Ascaridae, Capillariidae, Filariidae, Grenosomatidae, Thelaziidae, Trichuridae, acariasis de Ceyletiella jasguri, Demodex canis, Notoedres cati, Otodectes cynotis, Sarcoptes canis și paraziți Astfel de specii cum ar fi Ctenocephalides canis, Linognathus setotus, Trichodectis canis.

Păsări de curte (găini, curcani, rațe, gâște) – nematozi din familii: Acuaridae, Amidostomatidae, Ascaridae, Capillariidae, Dioctophymidae, Heterakidae, Sungamidae, Tetrameridae; Ectoparazitele de Argas persicus, Dermanyssus gallinae, Epidermoptes bilobatus, Kremidocoptes gallinae, K. mutans, K pilae, Syringophilus bipectinatus, varietate de păduchi și purici, speciile cele mai patogene sunt: ​​Menopon gallinae, Menacanthus stramineus, Goniodes hologaster, Lipeurus Caponis Echilnophaga gallinacean, Ceratophyllus gallina,

Doze şi mod de administrare Medicamentul este administrat în primul rând la metoda de utilizare în grup.

Porcine: pentru grupele de îngrășare – 2g / 10kg de greutate corporală. Medicamentul este calculat pentru numărul corespunzător de animale, este amestecat cu furaje și această doză este administrată zilnic timp de 7 zile.

Câini, pisici: 2 g / 10 kg m.c. Doza este împărțită în 3 porții și este alimentată cu carne tocată timp de 3 zile. Administrarea individuală a medicamentului în aceleași doze este posibilă.

Păsări de curte: 1 g / 10 kg m.c.

Medicamentul este calculat pentru numărul corespunzător de animale, este amestecat cu furaje și această doză este administrată zilnic în decurs de 3 zile. Când este necesar într-o săptămână după primul ciclu de tratament, tratamentul poate fi repetat. În același timp este necesar să se facă dezinfectarea caselor unde sunt ținute animalele.

Contraindicaţii Nu se administrează câinilor de rase mici și pentru puii cu vârsta mai mică de 6 luni.
 Precauţii Când se amestecă medicamentul cu furaje, este important să se asigure o amestecare uniformă, care se realizează prin introducerea treptată (în creștere) a componentelor. Sacrificarea animalelor și a cărnii de pasăre pentru carne este permisă în 15 zile după utilizarea sa. Ouă obținute în timpul tratamentului și 7 zile după ce nu este permisă utilizarea pentru consumul uman.
Prezentare Pachete de 10, 50, 100, 500 și 1000 g.
Condiţii de depozitare A se păstra într-un loc uscat, protejat de lumină, la temperaturi de la -10 până la + 25 ° C.
 Valabilitate  3 ani.
Brovermectină granulat

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON