brovale

Brovalevamizol 8% soluție

Este activ contra nematodelor gastro-intestinale şi pulmonare: Nematodirus sp., Tri-chostrongylus sp.,Haemonchus sp., Ostertagia sp., Bunostomum , Oesophagostomum sp, Cooperia sp.

Descriere produs

Specie Ovine, bovine, caprine, câini, păsări.
Compoziţie
  • 1 ml conține: Levamisol clorhidrat – 80 mg.
Indicaţii
  • Este activ contra nematodelor gastro-intestinale şi pulmonare: Nematodirus sp., Tri-chostrongylus sp.,Haemonchus sp., Ostertagia sp., Bunostomum , Oesophagostomum sp, Cooperia sp.. Dictyocaulns sp. ce parazitează la rumegătoare.
  • Ascaris suum . Strongyloides ransomi , Metastrongylus sp., Oesophagostomum sp., paraziţi a suinelor şi Toxocara sp.,Ancylostoma sp., Uncinaria sp., paraziţi a cîinilor.
Doze şi mod de administrare Bovine: subcutanat (gât median inferior) sau intramuscular (regiunea mușchiului cubital) la o doză de 1 ml per 10 kg greutate corporală, dar nu mai mult de 30 ml pentru un animal cu o singură injecție. Dozele de mai mult de 15 ml sunt împărțite în două injecții, sunt administrate în locuri diferite;

Porci: subcutan (la pliul genunchiului sau in spatele urechii), sau intramuscular la o doză de 1 ml per 10 kg greutate corporală până la 150 kg, și 2,5 ml per 50 kg o dată urmează. Doza de mai mult de 10 ml sunt împărțite în două injecții, care sunt injectate din stânga și dreapta;

Ovine, caprine: injecție subcutanată unică, la o doză de 1 ml per 10 kg greutate corporală, în timp ce greutatea animalului de peste 50 kg doză de 6 ml;

Câini: intramuscular sau oral la o doză de 1 ml per 10 kg greutate corporală o dată;

Păsări: oral, cu apă la 3 din 4 ml per 10 kg greutate corporală în proporțională unică sau divizată doza pentru mai multe recepții de 3 până la 4 zile

Porumbeii: 1 ml per 200 ml de apă; această soluție înlocuiește apa, timp de 3 ~ 5

Precauţii
  • Nu se recomandă dehelmintizărea animalelor epuizate, bolnave de boli infecţioase, găinilor ouătoare şi femelelor gestante în ultima perioadă. „Brovalevamisol”ul nu se reco­mandă a fi administrat concomitent şi pe parcursul a 10 zile cu preparatele fosfororganice, pirantel, morantel, neostigmină şi levomicetină.
Contraindicaţii

Timp de aşteptare

  • Nu utilizați pentru tratamentul femeilor în ultima treime a sarcinii, reproducători în perioada ecvine, precum și găini ouătoare și animalelor malnutriți.Nu utilizați împreună cu pirantel, morantel, agenți organofosforice, neostigmina.
  • Sacrificarea pentru consum uman peste 7 zile dupa administrare, laptele şi ouăle în consum peste 72 ore. În caz de sacrificare înainte de termenul indicat carnea animalelor se foloseşte pentru pregătirea făinii de carne şi oase. Laptele şi ouăle ca hrană animalelor neproductive.
Prezentare
  • Flacoane din sticlăcu 2, 5, 10, 20, 50 şi 100 ml. Fiolecu 2, 5 şi 10 ml.
Condiţii de depozitare În loc ferit de lumină, la temperatura camerei. A nu selăsa la îndemîna copiilor.

Valabilitate – 3 ani.

Brovalevamizol 8% soluție

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON