Beaphar-–-ROULETTIES-MIX-CAT-catnip-cheese-shrimp-152.6G

Beaphar Rouletties Mix delicatețe pentru pisici

Delicatețe Beaphar „Rouletties Mix” cu creveți, cașcaval și catnip pentru pisici este foarte gustoasă și utilă. Conține vitamine, minerale și oligoelemente. Îmbunătățește dispoziția și, de asemenea, ajută la salvarea pisicii de stres. Este folosit ca un tratament pentru pisici, începând cu vârsta de 6 luni.

Descriere produs

Specie Pisici.
Compoziţie Lapte și produse lactate, zahăr, minerale, carne și produse din carne (mai mult de 4% din ficat), pește și produse din pește (peste 4% din creveți).
Analiza: proteine (8,8%), grăsimi (2,8%), fibre (7,4%), cenușă (12,8%), umiditate (4,7%), calciu (1,8%), fosfor (1,3%), sodiu (0,2%).
Aditivi: celuloză microcristalină E 460, stearat de calciu E 470.
Indicaţii Delicatețe Beaphar „Rouletties Mix” cu creveți, cașcaval și catnip pentru pisici este foarte gustoasă și utilă. Conține vitamine, minerale și oligoelemente. Îmbunătățește dispoziția și, de asemenea, ajută la salvarea pisicii de stres. Este folosit ca un tratament pentru pisici, începând cu vârsta de 6 luni.
Doze şi mod de administrare Dozare – 3 – 6 bucăți pe kg de animal pe zi.
Contraindicaţii Nu.
Precauţii Nu.
Prezentare Ambalat 80 de bucăți
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Beaphar Rouletties Mix delicatețe pentru pisici

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON