podushechki_beaphar_malt_bits_light_dlya_koshek_35g_600939_1

Beaphar Malt bits light

Malt Bits Light conține 50% mai puțină grăsime în comparație cu Malt Bits și fără zahăr, astfel încât acestea sunt perfecte pentru pisici predispuse la excesul de greutate. Aceste delicatese ușoare și crocante pentru pisici sunt umplute cu pastă delicioasă, care contribuie la ieșirea naturală a lânii înghițite de pisică.

Descriere produs

Specie Pisici.
Compoziţie Cereale, legume și produse vegetale (extract de malț 1,6%), lapte și produse lactate, uleiuri și grăsimi, carne și produse din carne de origine animală, drojdii, pește și subproduse de pește, minerale

Analiza componentelor: proteine 10%, grăsime 4,6%, fibre 14%, cenușă 2,3%, umiditate 9%, calciu (Ca) 0,1%, fosfor (P) 0,48%, sodiu (Na) ) 0,13%, potasiu (K) 0,53%

Aditivi: E672 (vitamina A) 4500 UI / kg, vitamina B1 4 mg / kg, E1 (Fe) 210 mg / kg, antioxidanți

Indicaţii Malt Bits lămpi de lumină conține 50% mai puțină grăsime în comparație cu biți de malț și fără zahăr, astfel încât acestea sunt perfecte pentru pisici predispuse la excesul de greutate. Aceste delicatese ușoare și crocante pentru pisici sunt umplute cu pastă delicioasă, care contribuie la ieșirea naturală a lânii înghițite de pisică.
Doze şi mod de administrare Dozare: 5-10 buc. pe zi. Puteți oferi adulților, pisicilor însărcinate și care alăptează, precum și pisicilor în vârstă de 6 săptămâni. Asigurați-vă că animalul are apă potabilă proaspătă în cantități suficiente. Nu are restricții asupra duratei de utilizare.
Contraindicaţii Sensibilitatea individuală crescută la componentele medicamentului.
Precauţii Nu.
Prezentare Ambalaj din polietilenă 35g
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii. După deschiderea ambalajului, utilizați în decurs de 3 luni.
Beaphar Malt bits light

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON