_vyr_1581Beafar_KittyJunior_B

Beaphar Kitty’s Junior – vitamine pentru motănei

Suplimentul Kitty Junior cu biotină pentru pisoi este un plus ideal pentru rația zilnică de pisoi la vârsta de 6 săptămâni. Conține toate vitaminele și mineralele pentru dezvoltarea sănătoasă a pisoilor, iar biotina asigură o piele sănătoasă și un păr de pisoi.

Descriere produs

Specie Pisici.
Compoziţie Categoria de material sursă (în ordine descrescătoare): lapte și derivați din lapte, diferite tipuri de zahăr, minerale, pește și derivați de pește (> 4% cod), carne și derivați de origine animală, drojdii, uleiuri și grăsimi Materii prime: , Aditivi tehnologici, aditivi senzoriali, suplimente nutritive (vitamine, provitamine în mg / kg): vitamina B1 (53), vitamina B2 (42), vitamina B6 (43), vitamina B12 (2300), pentotenat de calciu (53), nicotinamidă (650), biotină (1400)
Indicaţii Suplimentul Kitty Junior cu biotină pentru pisoi este un plus ideal pentru rația zilnică de pisoi la vârsta de 6 săptămâni. Conține toate vitaminele și mineralele pentru dezvoltarea sănătoasă a pisoilor, iar biotina asigură o piele sănătoasă și un păr de pisoi.
Doze şi mod de administrare Pisoii de la vârsta de 6 săptămâni, zilnic 2 – 5 comprimate.
Contraindicaţii Nu.
Precauţii Nu.
Prezentare Ambalat 1000 buc.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Beaphar Kitty’s Junior – vitamine pentru motănei

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON