192112_beaphar_catnip_bits1_6

Beaphar Catnip Bits

Delicateţe cu extract de catnip Beaphar „Catnip Bits” este destinat pisicilor și pisoilor. Tampoanele utile și gustoase, umplute cu pastă de catnip, conțin vitamine și minerale necesare pentru menținerea sănătății și a activității vitale a unei pisici.

Descriere produs

Specie Pisici.
Compoziţie Cereale, produse vegetale (mentă de pisică 0.12%), lapte și produse derivate din lapte, uleiuri și grăsimi, carne și subproduse de origine animală, drojdie.
Analiză: proteină 31%, fibră 2,8%, uleiuri și grăsimi 10%, cenușă 3,4%, umiditate 9%, calciu 0,14%, fosfor 0,62%, sodiu 0,18%, potasiu 0,53%, magneziu 0,13%.
Indicaţii Delicateţe Beaphar „Catnip Bits” este destinat pisicilor și pisoilor. Tampoanele utile și gustoase, umplute cu pastă de catnip, conțin vitamine și minerale necesare pentru menținerea sănătății și a activității vitale a unei pisici.
Doze şi mod de administrare Dozare – 5-10 bucăți pe zi.
Contraindicaţii Nu.
Precauţii Nu.
Prezentare Ambalat 35 gr.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Beaphar Catnip Bits

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON