bars_sprey_2010_2_tg

Bars spray pentru câini

Se utilizează pentru tratamentul câinilor, pisicilor, dihorilor, chinchililor, cobaiilor, șobolanilor și hamsterilor cu entomoză (purici, păduchi de supă și păduchi), sarcoptoidoză (scleroză sarcoptică, notoedroză), scletitioză și căpușe ixodice, precum și pentru prevenirea ectoparazitei atac.

Descriere produs

Specie Pisici, câini.
Compoziţie Medicamentul conține fipronil ca ingredient activ.
Fipronil asigură contactul sincer și efectul acaricidal intestinal insecticid asupra fazelor larvare și de dezvoltare a puricilor, păduchiilor care suge, păduchilor, icrelor și sarcotipului, câinilor, pisicilor, dihorilor și rozătoarelor ornamentale.
Indicaţii Se utilizează pentru tratamentul câinilor, pisicilor, dihorilor, chinchililor, cobaiilor, șobolanilor și hamsterilor cu entomoză (purici, păduchi de supă și păduchi), sarcoptoidoză (scleroză sarcoptică, notoedroză), scletitioză și căpușe ixodice, precum și pentru prevenirea ectoparazitei atac.
Doze şi mod de administrare Administrați în aer liber sau într-o încăpere bine ventilată, cu ferestre deschise (ventilatoare) departe de flacăra deschisă. Înainte de utilizare deplasați cuștile cu păsări ornamentale și acoperiți acvariile de pește.
Utilizați botul, gulerul cervical sau fălcile animale apropiate cu o bandă de bandă pentru a preveni lingerea medicamentului și scoateți-o după uscarea completă a pelagului și a pielii.
Înainte de utilizare, agitați sticla cu medicamentul, mențineți-l vertical și apăsați pompa de dozare. Păstrați flacăra aerosolului la 25-30 cm de suprafața care trebuie pulverizată.
Un singur clic al pompei de dozare este egal cu 0,5 ml (sticlă de 200 ml) și 0,25 ml (sticlă de 100 ml).
Spray tot corpul animalelor contrar cresterii parului usor parul hidratant pentru a ucide insectele si a preveni atacul ixodic tick. Ridicați părul cu mâna când aplicați medicamentul pe pielea și baza părului cu animale cu păr lung.
Se administrează în doză de 0,5-1,0 ml pe 1 kg de greutate corporală (în funcție de starea pelagului) cu câte unul și două clicuri pe pompa de dozare. Protejează ochii animalelor de animale și cufundările de proces și toracele. Îndepărtați ușor medicamentul în jurul ochilor și nasului cu vârfurile degetelor în mănușă. Apoi, procesați gâtul, corpul, membrele, abdomenul și coada. Piept de animale în 20 de minute după prelucrare.
Reprocesare: conform indicațiilor, nu mai mult de o dată pe lună (împotriva insectelor) și o dată la 14 zile (împotriva căpușelor ixodice în sezonul de parazitare).
Prevenirea reinviazării puricilor: lenjerii de proces, hainele de corp și alte articole de îngrijire a animalelor cu pulverizare (2 ml sau 4 clicuri pe pompa de distribuție pe 1 mp de suprafață care trebuie pulverizată). Nu permiteți contactul animalelor cu obiecte prelucrate în decurs de trei zile. Curățați-le (sau spălați-le) cu un agent de spălare înainte de următoarea utilizare.
Nedeodroză de fier și cane sarcoptică de câine: aplicați medicamentul în zonele afectate (curățate anterior de faguri) angajând până la 1 cm de piele sănătoasă la frontieră (1 ml sau două clicuri pe pompa de dozare pe 10 cm2 dintr-o zonă afectată).
Se administrează timp de 2-4 ori, cu 7-10 zile distanță până la recuperarea clinică a animalelor, confirmată prin dublu rezultat negativ al testelor acarologice.
Animalele cu zone importante afectate: proces în două etape, cu o distanță de 1 zi de la aplicarea medicamentului pe una din jumătățile afectate ale corpului și apoi pe alta.
Tratamentul caninului și al măduvei urechii felinare (otoacariasis): curățați meatusul acustic extern din rațe și cruste. Apoi focalizați flaconul de aerosoli pe suprafața interioară a conchinii, apăsați o dată (sau de două ori) pompa de dozare, animalul de mijloc și masați baza. Repetați procesul de procesare de 2-3 ori, la distanță de 5-7 zile.
Procesează ambele urechi, chiar și în cazul în care singurul este afectat de otoacariasis.
Otoacarioza complicată de otită: administrarea medicamentelor antibacteriene și antiinflamatorii. Repetați cursul de tratament, după caz.
Efectele ectoparazite la rozătoarele ornamentale: aplicați treptat medicamentul pe peeling în următoarele doze: hamsteri – 0,25 ml pe animal; Chinchilele, cobai și șobolani – 0,25 ml la 100 g greutate corporală.
Contraindicaţii Sensibilitatea individuală crescută la componentele medicamentului (inclusiv fipronilul).
Precauţii Nu.
Prezentare Sticle de polietilenă (100 ml și 200 ml) în cutii de carton.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Bars spray pentru câini

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON