bajoflaj-1-10ml-naruzhnoe-bajer

Baioflai

Împotriva infestării de către muşte şi tabanide (Haematobia irritans, Haematobia stimulans, Musca autumnalis, Hydrotaea spp., Haematopota spp.) a bovinelor care se află pe păşune inclusiv a vacilor de lapte în lactaţie.

Descriere produs

Specie Bovine.
Compoziţie 1 ml = 10 mg ciflutrin
Indicaţii Împotriva infestării de către muşte şi tabanide (Haematobia irritans, Haematobia stimulans, Musca autumnalis, Hydrotaea spp., Haematopota spp.) a bovinelor care se află pe păşune inclusiv a vacilor de lapte în lactaţie.
Doze şi mod de administrare Folosind un dispozitiv de dozare, spatele de-a lungul coloanei vertebrale este aplicat pe piele de la greabăn la sacrum, la o doză de 10 ml pe animal. Animalele sunt tratate în perioada de pășunat o dată la fiecare 4-6 săptămâni, în funcție de numărul de insecte. Vacile de lapte trebuie prelucrate imediat după muls.
Contraindicaţii Medicamentul nu trebuie utilizat la alte animale. Nu alocați vite care cântăresc mai puțin de 300 kg. Nu se recomandă aplicarea pe piele umedă, deteriorată și contaminată
 Precauţii Ca şi la alte piretroide, în urma administrării produsului Bayofly®, pot apărea ocazional, semne temporare de nelinişte.
Prezentare Flacon de 10 ml.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la +8-25 ° C.
 Valabilitate 3 ani de la data producerii.
Baioflai

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON