1.2_p.36_azidin

Azidin-vet

Este indicat pentru tratamentul și prevenirea bolilor hepatice parazite la bovine, cămile, cai, oi, capre, porci, câini și pisici, și anume: babesioze și trypanosomioză (sous-aura de cămile și cai).

Descriere produs

Specie Bovine, cămile, cai, oi, capre, porci, câini și pisici.
Compoziţie 1g conține:

Acetat de diminazenă – 438 mg,

Fenazonă – 562 mg.

Indicaţii Este indicat pentru tratamentul și prevenirea bolilor hepatice parazite la bovine, cămile, cai, oi, capre, porci, câini și pisici, și anume: babesioze și trypanosomioză (sous-aura de cămile și cai).
Doze şi mod de administrare Medicamentul se administrează sub formă de soluție de 7%. Un flacon de pulbere se dizolvă în apă pentru injecție în doze adecvate – 1,25 ml, 12,5 ml și 125 ml. Astfel soluția preparată a medicamentului este administrată intramuscular sau subcutanat. Pentru bovine, ovine, caprine, cai, doza terapeutică este de 1 ml de medicament per 20 kg de greutate corporală (corespunzând la 3,5 mg acetat de diminazen per kg de greutate corporală).

Pentru câini și pisici se recomandă utilizarea sub formă de soluție de 3,5% (în acest scop, conținutul flaconului este dizolvat cu un volum dublu de apă) și se administrează într-o doză de 0,1 ml per kg de greutate corporală.

Contraindicaţii Procesul inflamator în rinichi.
 Precauţii După administrare, sacrificarea animalelor pentru carne este permisă în 20 de zile. În cazul sacrificării înaintea perioadei specificate, carnea este folosită pentru a hrăni animale neproductive sau pentru producția de conserve de carne și oase. Laptele de animale care alăptează nu este permis să se utilizeze în alimente în decurs de 3 zile după ultimul tratament.
Prezentare Flacoane de 0,24, 2,4 și 24,0 g.
Condiţii de depozitare Depozitați într-un loc, protejat de lumină, la o temperatură de la + 8 ° C la 20 ° C.
 Valabilitate 3 ani de la data producerii.
Azidin-vet

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON