Antipar

Antipar 20 ml

Medicamentul este utilizat pentru micoze externe (saprolegnoză), invazii protozoare (ihtiotiroidism, crypto-karyonosis, trichodioză, odinoză, amilodinoză, coezzeoză, chilodoneloză, brooklineloză, amoebiasis, epioză).

Descriere produs

Specie Pești.
Compoziţie Antipar – lichid albastru-verde pe bază de apă. Medicamentul este produs în sticle de polimer de 20 ml într-o cutie de carton.
Indicaţii Medicamentul este utilizat pentru micoze externe (saprolegnoză), invazii protozoare (ihtiotiroidism, crypto-karyonosis, trichodioză, odinoză, amilodinoză, coezzeoză, chilodoneloză, brooklineloză, amoebiasis, epioză).
Doze şi mod de administrare Peștele de apă dulce este tratat direct în acvariu, pește de mare – în hoardele. Medicamentul se aplică direct la acvariu sau la călăreț la o rată de 1 ml pentru 50 de litri de apă. Cantitatea necesară de medicament este dizolvată în 200-300 ml de apă și distribuită uniform pe întregul volum. Cursul de tratament al bolilor cauzate de infuzorii și ciupercile este de 5 zile, cu oodinoză și ihtioftirioză, 10 zile. În timpul tratamentului cu odinoză, temperatura apei trebuie să fie de cel puțin 24 ° C, iar recipientul trebuie să fie bine luminat. Dacă tratamentul durează mai mult de 5 zile, jumătate din doza de mai sus se adaugă la vasul de acvariu sau dome. După terminarea tratamentului, când starea peștelui este normalizată, apa din acvariu este înlocuită. Pentru durata tratamentului, este necesar să opriți filtrele de apă furnizate cu sorbenți. Pentru a efectua băi de scurtă durată, în caz de leziuni grave la pești, preparați o soluție terapeutică la o rată de 1 ml de medicament pe 10 litri de apă. Pestii se scalde in aceasta solutie timp de 3 ore si se intoarce la acvariu. Acest tratament se repetă de două ori în fiecare zi. Cu oodinoză (boala de catifea), peștii sunt tratați de cinci ori cu o pauză într-o zi.
Contraindicaţii Nu supradozați!
Precauţii Pentru acvarii cu pești bolnavi, este necesar să se aloce un echipament separat de creștere a peștilor, care trebuie decontaminat.
Prezentare Medicamentul este produs în sticle de polimer de 20 ml într-o cutie de carton.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 10 – 20 ° C.
Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Antipar 20 ml

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Pisici
Porcine
Rozătoare
Insecte

DOZATRON