amoxicillinum-80

Amoxicilina 80%

Amoxicilina 800 Biofaktor este destinată găinilor și curcanilor pentru tratamentul infecțiilor cauzate de Clostridium perfringens, E. coli, Erisipelotrix rhusiopathiae, Haemophilus paragallinarum, Pasteurella multocida, Salmonella spp., Staphylococcus spp., Streptococcus spp.

Descriere produs

Specie Păsări
Compoziţie Amoxicilină trihidrat………800 mg
Indicaţii Administrarea amoxicilinei este recomandată în tratamentul bolilor bacteriene determinate de microorganisme sensibile la amoxicilină.

Produsul se administrează în tratamentul: salmonelozei, colibacilozei, infecţii stafilococice;
Pasteurelozei;
Infecţii bacteriene secundare infecţiilor virale (C.D.R.).

Doze şi mod de administrare A se administra oral:

1,72 – 2,87g de  Amoxicillină 80% la fiecare 100 kg greutate corporală ( egal cu 12-20 mg amoxicilină per greutate corporală). A se utiliza după cum urmează: broileri 12 – 20 g în 100 litri apă; curcani 24 – 40 g în 100 litri apă.

Produsul trebuie administrat în apa de baut conform instrucţiunilor medicului veterinar, a se avea grijă a nu depăşi doza zilnică de principii activi permişi (exprimaţi în mg/kg greutate corporală).

A se subîmpărţi doza indicată în 2 administrări zilnice la 12 ore (de două ori pe zi) timp de 5 zile.

Concentraţia în apa de băut trebuie calculată conform greutăţii corporale a animalului şi conform consumului de apă. Se recomandă a nu se da apă animalelor în orele anterioare tratamentului şi de a schimba apa medicamentoasă la fiecare 12 ore. Tratamentul se administrează timp de 5 zile.

Contraindicaţii A nu se administra la animale care sunt hipersensibile la peniciline: iepuri, rozătoroare mici, animale poligastrice cu rumen funcţionabil şi găini ouătoare. 
Precauţii Timp de aşteptare. 
Broileri:    1 zi,
Curcani:  5 zile.
Prezentare Medicamentul este produs în trei doze: Dirofen Plus pentru pisici și pui (120 mg comprimate), Dirofen Plus pentru pisici și câini de rase mici și medii (200 mg comprimate) și Dirofen Plus pentru câini de rase mari (1000 mg comprimate).
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 15-25 ° C.
Valabilitate 3 ani de la data producerii.
Amoxicilina 80%

Informații suplimentare

Clasificarea pe grupuri

Antimicrobiene şi Antimicotice

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON