amit-avz-akaricidnyy-preparat-dlya-sobak-i-koshek-20-ml_1acda6f3948df50_300x300

Amit

Amitraza este un acaricid cu spectru larg de acţiune, prin contact şi ingestie activ asupra căpuşilor sarcoptice şi asupra demodexului care parazitează la cîini şi pisici. Substanţele din compoziţia preparatului favorizează cicatrizarea tesuturilor afectate, diminuază procesul inflamator…

Descriere produs

Specie Cîini, pisici
Compoziţie Amitraza este un acaricid cu spectru larg de acţiune, prin contact şi ingestie activ asupra căpuşilor sarcoptice şi asupra demodexului care parazitează la cîini şi pisici. Substanţele din compoziţia preparatului favorizează cicatrizarea tesuturilor afectate, diminuază procesul inflamator, au acţiune bacteriostatică şi fungicidă.
Indicaţii Psoroptoză, notoendroză, sarcoptoză, otodectoză, şi demodecoza cîinilor şi pisicilor.
Doze şi mod de administrare La animalele afectate de demodecoză, sarcoptoză, notoendroză, psoroptoză,  “AMIT”-ul se aplică pesuprafaţa curăţată uniform de la periferie spre centru cu prelucrarea a 1 cm din ţesuturile sănătoase. Administrarea se efectuază 2-5 ori cu interval de 5-7 zile.
În cazul otodectozei se curătă urechea cu un tampon îmbibat cu “AMIT” apoi se picură 3-6 picături înambele urechi. Pavilionul urechii se masează la bază timp de 1 min. Se prelucrează ambele urechi chiar fiind afectată numai una. Administrarea se efectuază la interval de 5-7 zile pîna la dispariţia simptomelor de boală care se adevereşte prin 2 examene de laborator. În cazurile cu complicaţii prezentate de otite, paralel se va efectua tratament cu folosirea antibacterienelor şi preparatelor antiinflamatoare.
Contraindicaţii Preparatul este contraindicat animalelor bolnave de boli infecţioase , gestante şi în lactatie, de asemeni caţeilor şi pisicilor cu vîrsta pîna la 2 luni.
Prezentare Flacoane dotate cu pipetă a cîte 20 ml. Ambalajul extern – cutie de carton.
Condiţii de depozitare La loc uscat ferit de lumină la T`0+25`C. A nu lăsa la îndemîna copiilor şi animalelor.Termen de valabilitate-1 an…
Amit

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON