amatib-foto-300x300

Amatib 80%

Amatib 80% pulbere solubilă în apă este prescris pentru porci, viței, miei și capre în scopuri terapeutice, pentru păsări de curte – cu scop curativ și terapeutic-profilactic pentru bolile acute și cronice ale sistemului respirator…

Descriere produs

Specie Bovine, caprine, ovine…
Compoziţie Amatib 80% pulbere solubilă în apă ca substanță activă conține 80% amoxicilină trihidrat și, ca substanțe auxiliare, carbonat de sodiu monohidrat, citrat de sodiu și anhidrida coloidală de siliciu.
Indicaţii Amatib 80% pulbere solubilă în apă este prescris pentru porci, viței, miei și capre în scopuri terapeutice, pentru păsări de curte – cu scop curativ și terapeutic-profilactic pentru bolile acute și cronice ale sistemului respirator, sistemului genito-urinar, tractului gastrointestinal și altor Infecții primare și secundare ale etiologiei bacteriene, ale căror agenți patogeni sunt sensibili la amoxicilină.
Doze şi mod de administrare Amatib 80% pulbere solubilă în apă este utilizată de către animale pe cale orală sau individual timp de 3-5 zile în următoarele doze:

– viței, capre, miei de două ori pe zi, într-o singură doză de 1,25 g la 100 kg greutate animală (10 mg amoxicilină la 1 kg greutate);

– porci și păsări cu apă pentru băut în doză de 250 g la 1000 l apă (10-20 mg amoxicilină la 1 kg greutate). Soluția de tratament este preparată zilnic în perioada de tratament.

În cazul unei metode de aplicare în grup, porcinele și păsările de curte trebuie să primească numai apă care conține medicamentul.

Contraindicaţii Creșterea sensibilității individuale la componentele medicamentului.
 Precauţii Amatib 80% pulbere solubilă în apă nu este permisă pentru găinile ouătoare ale căror ouă vor fi folosite în scopuri alimentare și pentru a găinilor tinere cu mai puțin de 2 săptămâni înainte de începerea ouatului, datorită acumulării de medicament în ouă, Rumegătoarele adulte cu digestie cicatricială dezvoltată și animale cu insuficiență renală și hepatică severă.

Sacrificarea porcilor, vițeilor, mieilor și caprelor la carne este permisă nu mai devreme de 8 zile, păsările – nu mai devreme de 3 zile de la ultima utilizare a medicamentului. Carnea animalelor, care au fost forțate să moară înainte de expirarea timpului specificat, poate fi folosită pentru hrănirea animalelor purtătoare de blană.

Prezentare Amatib 80% solubilă în apă este ambalat în pungi etanșate din folie laminată de 100, 250 și 500 g. Fiecare unitate de ambalaj este furnizată cu instrucțiuni de utilizare.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 0-25 ° C.
 Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Amatib 80%

Informații suplimentare

Clasificarea pe grupuri

Antimicrobiene şi Antimicotice

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON