Без названия

Alezan șampoon concentrat

Un complex unic de componente anti-mătreață și ierburi elimină efectiv matreata, are un efect antifungic și antibacterian, ajută la restabilirea și normalizarea microflorei pielii. Complexul ușor de spălare curăță perfect murdăria, vindecă pielea și părul, promovează pielea ușoară, condiționează și dezodorizează.

Descriere produs

Specie Cabaline.
Compoziţie Glicerina, care face parte din sampon, hidratează și hrănește pielea. Șamponul conține extracte naturale de henna, salvie și mesteacăn; lanolină; Pe bază de sare de potasiu pe bază de polipeptidă pe bază de undecilenoil; balsam; Suplimentul sulfuric, propilenglicolul; Apă ultra pură cu ioni de argint, glicerol și excipienți.
Indicaţii Acest șampon a fost special creat pentru cai cu probleme de piele, mătreață, dermatită și infecții cutanate fungice.
Doze şi mod de administrare Se diluează șamponul cu apă caldă (1:10) și se amestecă până se produce spumă. Umpleți un cal cu apă. Folosind perie sau burete, aplicați soluția pe crupper, coada și coama. Răsuciți până când apare spumă. Se spală cu apă și se usucă. Pieptene și cozi coapse. În cazuri grave repetați această procedură. Dermatita la nivelul membrelor: șampon diluat (1: 5) și spălați cu exactitate zonele afectate. Apoi, îndepărtați cu grijă crustele, spălați-le cu apă caldă și ștergeți-le cu o cârpă. În funcție de gradul de afecțiune a membrelor, repetați această procedură în decurs de 2-6 zile până la căderea totală a crustelor.
Contraindicaţii Creșterea sensibilității individuale la componentele medicamentului.
 Precauţii Nu.
Prezentare Tub de polimer de 250 ml, sticlă polimerică de 500 ml.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 0-25 ° C.
 Valabilitate 18 luni de la data producerii.
Alezan șampoon concentrat

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON