Aleza_gel_2v1

Alezan 2 în 1

Alezan 2 în 1 gel este utilizat pentru oboseala musculară, miozită, limfo-demulită seroasă, tendenită și tendovaginită, nevrită, radiculită, plexită, sinovită de fibroză serică, vânătăi, entorse, dislocări articulare și hematoame, precum și exacerbări ale bolilor cronice ale mușchilor și tendoanelor. Medicamentul elimină tensiunea musculară, elimină edemul, elimină oboseala.

Descriere produs

Specie Cîini, pisici, cabaline…
Compoziţie Gelul Alezan conține amestec de ulei esențial de cedru, brad, cuișoare, eucalipt, rozmarin și lavandă; Complex fitoextract de comarum, ienupăr, mirt, sally înflorit, castan de cal și elecampan; Metil natural, ulei de ardei amar, camfor, terebentină balsam, apă ultra pură cu ioni de argint, dimetilsulfoxid, glicerol, chitosan, alantoină, moomiyo și excipienți.
Indicaţii Alezan 2 în 1 gel este utilizat pentru oboseala musculară, miozită, limfo-demulită seroasă, tendenită și tendovaginită, nevrită, radiculită, plexită, sinovită de fibroză serică, vânătăi, entorse, dislocări articulare și hematoame, precum și exacerbări ale bolilor cronice ale mușchilor și tendoanelor .
Doze şi mod de administrare Folosind un burete frecați gelul în zona uscată afectată a pielii de 1-2 ori pe zi, lăsați să se absoarbă complet. Pentru a obține un efect mai puternic și mai durabil, se poate utiliza un bandaj etanș. Gelul este usor absorbit, fara a lasa pete gras. Evitați contactul cu membranele mucoase. Nu utilizați pe pielea afectată.
Contraindicaţii Nu.
 Precauţii Reacţii adverse și complicațiile nu sunt observate în cazul administrării conform prospectului.
Prezentare Tub de polimer de 100 ml în cutie, tub de polimer 250 ml, sticlă polimerică de 500 ml.
Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 5-25 ° C.
 Valabilitate 2 ani de la data producerii.
Alezan 2 în 1

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON