Alben_tabl-granuly

Alben N100 tablete

Antihelmintic cu spectru larg de acţiune pe bază de albendazol. Mecanismul de acţiune constă în dereglarea metabolismului glucidic şi funcţiei microtubulare a parazitului ce aduce la moartea lui.

 

Descriere produs

Specie Porcine, căprine, ovine, păsări, bovine.
Compoziţie Mecanismul de acţiune constă în dereglarea metabolismului glucidic şi funcţiei microtubulare a parazitului ce aduce la moartea lui. Alben distruge toate formele de nematode, cestode şi formele adulte a termatodelor. Acţiunea ovocidă ne permite micşorarea infestaţiilor păsunilor cu ouale paraziţilor.

Alben conține 20% albendazol și componente auxiliare ca ingredient activ. Este eliberat sub formă de tablete cu o greutate de 1,8 g, conținând 360 mg de ET.

Indicaţii Pentru combaterea helminţilor la toate speciile de animale şi păsări.
Doze şi mod de administrare Alben se administrează fără dieta prealabilă într-o singură repriză în cazul dehelmintizarilor individuale sau în grup în amestec cu hrana care se omogenizează minuţios, într-o singură repriză, iar la păsări şi animale de blană în 2 reprize.
Tabletele se pot administra la cai întregi – le mănîncă cu mare plăcere.Pigs 10 mg / kg (în DW), care corespunde la 1 tab. 35 kg de greutate animală.Cai 7,5 mg / kg (în DW), care corespunde la 1 tab. 50 kg de greutate animală.Bovine, 7,5 mg / kg (în DW), care corespunde la 1 tab. 50 kg greutate animal, în timp ce fascioliasis, dicroceliasis, paramfistomatoze și doza ostertagiasis a crescut la 10 mg / kg, ceea ce corespunde la 1 tab. 35 kg de greutate animală.Ovine și caprine de 5 mg / kg (în DW), care corespunde la 1 tab. per 70 kg greutate corporală, și la fascioliasis dicroceliasis protostrongileze și crește doza la 7,5 mg / kg, ceea ce corespunde la 1 tab. 45 kg de greutate animală.Păsări 10 mg / kg (în DW), care corespunde la 1 tab. 35 – 40 kg de greutate a păsărilor.Animalele cuu blană 15 mg / kg greutate corporală de ET care corespunde cu 1 tab. 25 kg greutate corporală, de 1 ori pe zi, timp de două zile la rând.Tabletele Albena administrat la animale forțat sub limba folosită sub formă de particule în amestec cu hrana. Când se administreaza in grup  doza calculată este amestecată cu hrana concentrată (furaje bazate pe un cap)pentru cai și vite – 0.5 – 1.0 kg,

oi, capre, porci – 150 – 200 gr

pentru păsări – 50 de grame

pentru animale cu blană – 50 – 100 gr

 

Contraindicaţii Nu se administrează în timpul montei, la ovine în prima jumătate iar femelelor altor specii în prima treime a perioadei de gestatie la fel nu se adminbistrează animalelor istovite, bolnave de boli infecţioase, şi în caz de fascioloză cronică.
Prezentare Alben (granulat) – borcan de polimer de 1 kg sau pachet de 0,5 kg din hirtie.
Alben (tablete) – borcan de polimer cu 25 tablete sau cutie de carton cu 100 tablete
Condiţii de depozitare A se păstra în regim “SEPARANDA” în ambalaj original la loc uscat ferit de lumină, aparte de produse alimentare şi furaj, la T`pîna la +25`C.
Timp de asteptare Timp de asteptare pentru carne de bovine, capre, oi – 14 zile, cabaline, porci, pasăre – 7 zile
Pentru lapte – 4 zile
Pentru ouă – 4 zile
Produsele primite de la animale înainte de termenul limită, se utilizează în hrană animalelor de blană.
 Valabilitate  3 ani.
Alben N100 tablete

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON