-экрана 2016-03-18 в 14.49.21.250x400

Alben C N6 tablete

Asocierea cu scopuri preventive și curative a nematodelor (toxocaroză, toxascaridoză, uncinoroză, boală de vierme, trichocefaloză) și cestodoze (dipilidoză, echinococcoză, difilobotriază, mezocestidoză și alte tenidoză) de câini și pisici.

Descriere produs

Specie Cîini, pisici.
Compoziţie Medicamentul ca substanță activă 1 comprimat conține: albendazol – 0,25 g și praziquantel – 0,025 grame și componente auxiliare.
Indicaţii Mecanismul de acţiune a albendazolului şi praziquantelului este bazat pe dereglarea transportului de glucoză şi dereglarea funcţiei microtubulare a parazitului la fel şi pe mărirea permeabilitaţii membranelor celulare, ce duce la paralizia şi moartea parazitului.”Alben C” acţioneaza asupra tuturor formelor de helminţi plaţi şi cilindrici din tubul gastro-intestinal.
Toxocara canis;Toxocara cati;Uncinaria st;Ancylostoma tub;Teniidoze;Dipylidium can;Echinococcus gr;Echinococcus mult;Diphillobothrium can;Taenia hidatigera;Mesocestoides spp.
Doze şi mod de administrare “Alben C” se administrează animalelor într-o singură repriză, dimineaţa în amestec cu puţină hrană în doză de 1 tabletă la 5 kg masă corporală. Cu scop preventiv se efectuiază dehelmintizarile o dată în 3 luni în aceiaşi doză.
Contraindicaţii “Alben C” este contraindicat femelelor gestante şi care alăptează, caţeilor mai mici de 3 săptămîni şi pisicilor mai mici de 3 luni.
Prezentare Folii a cîte 3 şi 6 tablete în cutii de carton.
Tablete aplatizate cu logou imprimat care prezintă un scut cu cruce la mijloc.
Condiţii de depozitare A se păstra la loc ferit de lumină şi umezeala cu T`5+25`C, a nu lăsa la îndemîna copiilor.Termen de valabilitate-3 ani…
Alben C N6 tablete

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON