-экрана 2016-03-18 в 14.49.21.250x400

Alben C N6 tablete

Asocierea cu scopuri preventive și curative a nematodelor (toxocaroză, toxascaridoză, uncinoroză, boală de vierme, trichocefaloză) și cestodoze (dipilidoză, echinococcoză, difilobotriază, mezocestidoză și alte tenidoză) de câini și pisici.

Descriere produs

Specie Cîini, pisici.
Compoziţie Medicamentul ca substanță activă 1 comprimat conține: albendazol – 0,25 g și praziquantel – 0,025 grame și componente auxiliare.
Indicaţii „Alben“ se referă la combinația medicamentelor antihelmintice. Ea are o gamă largă de nematodotside și tsestodotside de acțiune în toate fazele etapei de dezvoltare a helminților bandă care infesta câini și pisici.
Doze şi mod de administrare “Alben C” se administrează animalelor într-o singură repriză, dimineaţa în amestec cu puţină hrană în doză de 1 tabletă la 5 kg masă corporală. Cu scop preventiv se efectuiază dehelmintizarile o dată în 3 luni în aceiaşi doză.
Contraindicaţii “Alben C” este contraindicat femelelor gestante şi care alăptează, caţeilor mai mici de 3săptămîni şi pisicilor mai mici de 3 luni.
Prezentare Folii a cîte 3 şi 6 tablete în cutii de carton.
Tablete aplatizate cu logou imprimat care prezintă un scut cu cruce la mijloc.
Condiţii de depozitare A se păstra la loc ferit de lumină şi umezeala cu T`5+25`C, a nu lăsa la îndemîna copiilor.
Alben C N6 tablete

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine
Insecte

DOZATRON