fungivet-spray

Fungivet Spray

  • Se indică în profilaxia și tratamentul bolilor micotice la câini și pisici (trihofiții, microsporii și micoze provocate de genul Candida).

Descriere produs

Specie Pisici, câini.
Compoziţie
  • În calitate de substanțe active într-un ml de Fungivet se conține: extract de propolis-40 mg, clorhidrat de terbinafină-10 mg, excipienți: propilenglicol, șaromix IT, apă purificată.
  • Fungivet prezintă un lichid de culoare galben-deschisă cu miros caracteristic. Ambalat a cîte 100 ml în flacoane din polimer, închise cu capace cu pulverizator, în cutii de carton și cu instrucțiune de utilizare.
Indicaţii
  • Fungivet Spray este utilizat pentru profilaxia și tratamentul bolilor fungice cutanate cauzate de agenți patogeni dermatomicotice: trihofitii, microsporii și pecingini, precum și fiingile din genul Candida. Fungivet se aplică la animale începînd cu vârsta de 3 săptămâni.
Doze şi mod de administrare
  • Fungivet spray se aplică pe pielea afectată preventiv curată și uscată,în cantitate necesară pînă la umidificare completă, în direcție de la periferie în centru, apucînd și zona pielei sanatoase pînă la 1 cm. După prelucrare este necesar să se ia măsuri pentru a preveni Ungerea animalului a locului prelucrat (15-20 de minute), pentru mărirea timpului de contact a medicamentului cu pielea.
  • Timp de 24 de ore după aplicarea preparatului animalul nu se spală. Prelucrarea se petrece 1 dată pe zi, timp de 10-15 zile pînă la însănătoșire clinică, care este confirmată prin cercetare microscopică. Durata tratamentului depinde de indicație și gravitatea bolii. în cazul în care după 3 săptămâni de tratament nu s-a semnat nici o îmbunătățire, trebuie de re- specificat agentul cauzator de boală și sensibilitatea lui la preparat. Utilizarea Fungivetlui nu exclude utilizarea altor medicamente etiotrope și patogenetice.
  • Dacă se omite una sau mai multe aplicări a preparatului folosirea lui se reîncepe în aceleași doze și după aceeași schemă. Deosebiri de acțiune a preparatului la prima aplicare și în urma anulării lui nu sunt depistate.
Contraindicaţii
  • Hipersensibilitate individuală la componentele preparatului (inclusiv în anamneză). Gestație și perioada de alăptare.
 Precauţii
  • În cazul folosirii preparatului în conformitate cu instrucțiunea de utilizare, efecte secundare și complicații nu s-au depistat. În caz de sensibilitate individuală a animalului la componentele Funghivetului aplicarea preparatului trebuie întreruptă.
Prezentare
  • Flacon din polimer cu un volum de 100 ml, disponibil sub formă de spray.
Condiţii de depozitare
  • A se păstra în ambalaje sigilate, în loc fierit de lumină și de umiditate, separat de alimente și hrana pentru animale, la temperaturi de la 0 pînă la + 25 ° C.
 Valabilitate 2 ani de la data fabricării
Fungivet Spray

Calculator de doze

Selctează specia
Selctează specia
Accesorii
Albine
Insecte
Bovine
Cabaline
Câini
Caprine
Iepuri
Ovine
Păsări
Peşti
Rozătoare
Pisici
Porcine

DOZATRON